Cautare

4941 de rezultate pentru "cerere tip de reducere a suspndarii" (3.67 secunde)
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Cantareata s-a hotarat sa revina cu un nou single! ... De cand a aflat ca pe piata romaneasca exista unul dintre cele mai performante aparate de slabire, Anca Badiu s-a pus pe treaba.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
ce este, cine se califica, inscriere, de unde iei calculator?
Nu avem salarii ca in Germania, nu trebuie sa avem taxele de acolo!
Deputatii au adoptat marti in plen un proiect de lege apartinand PSD si PNL, care stabileste reducerea TVA la 5% pentru alimentele de baza, dar si un proiect de lege care prevede neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei, in favoarea legilor votand inclusiv ministrii Ioan Botis, Elena Udrea, Valerian Vreme, Laszlo Borbely si Gabriel Oprea.
In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea electricitatii pe piata, iar MEC spera ca acestea sa puna capat „smenurilor“ de tip Hidroelectrica - Energy Holding In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea energiei electrice pe piata, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Cu toate ca se apropie Revelionul, agentii de turism se gandesc deja la sezonul turistic de vara.
Visul de a avea un apartament modern, cu living in loc de hol, bucatarie si debara, este destul de usor de transformat in realitate. Totusi, inainte de a desfiinta peretii dintre camere, craiovenii ar trebui sa stie ca trebuie sa obtina autorizatia de construire.
3.150 de proprietari de masini au achitat in ultimele trei luni taxa de poluare, in timp ce unui numar de 1.170 de galateni i s-a restituit diferenta aferenta taxei de prima inmatriculare.
Sedinta Consiliului Local pe luna februarie a fost una dintre cele mai animate de la inceputul actualului mandat al alesilor Mangaliei.
Liberalii gaalaateni vor saa-i convingaa pe producaatorii agricoli din judetul nostru caa Guvernul Taariceanu face eforturi pentru a-i ajuta in campania de toamnaa. Judetul Galati va primi, sub formaa de bonuri pentru motorinaa, mai multe milioane de lei.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) a prevazut, in bugetul pentru 2009, o reducere a livrarilor de carbune cu un milion de tone fata de 2008 si pregateste un program de pensionare anticipata a catorva sute de mineri.
Dupa 20 de ani in care marea frica a romanilor a fost inflatia, cu majorarile de preturi pe care le aduce, evolutiile din luna iunie au surprins pe toata lumea.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
O angajata a Primariei Craiova a nesocotit chiar ordinul primarului Antonie Solomon, pentru a reusi sa scape de intrebarile presei.
Cererea deputatului independent Nati Meri de a intra in PD va fi analizata de organizatia la care a fost depusa, fiind necesar apoi avizul conducerii PD, a declarat ieri presedintele democrat, Emil Boc.
Banii frumosi pe care proprietarii de terenuri agricole - intravilane sau extravilane -ii pot obtine, ii determina pe cetateni sa isi ceara drepturile indiferent de varsta pe care o au.
2.000 de otelari din cadrul Sindicatului Liber al Otelarilor din Mittal Steel au cerut ieri in instanta renuntarea la fuziunea cu alte noua structuri sindicale in cadrul Sindicatului Metalurgistul.
Luni, la Prefectura Bihor a avut loc intalnirea dintre primarii localitatilor bihorene si conducerile Directiei Generale pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor, OJCA Bihor, APIA Bihor in legatura cu imbunatatirea ritmului de depunere a cererilor de sprijin in cadrul schemei de plati directe.
google-analytics.com